Жената днес и коло маската.

Какво ли не прави жената днес по тялото си, за да изглежда добре… Коло маска, маска за коса, за лице, за крака, за какво ли не щеш…? Всякакви маски. Но специално за коло маската ще кажа. Топла, студена, всякаква. И къде? На най-нежното си място. Мдам! Ама боли! За тези дето не си правят, нека да кажа. Боли. Пробвайте, ако не ви се вярва. Ама то и смелост се иска. Или един добре прикрит страх. Защо го правим ли? Защото вече не живеем в 18 век. Ами да… Вече сме 21 век. Да, ама толкова боли, та чак ми се щеше да живеехме…

Още си спомням първият път. Не този. Той не болеше. Първият път, когато си направих коло маска. Там. Мхм, триъгълника, дето му викат. Ама, да беше само триъгълник…Всичкотооо. Къде, какво имаше, всичко замина. Направих аз едната половина, сълзи ми излезнаха от зор. Викам си, е, не е естетически издържано за моя вкус, ще трябва и другата половина. И на инат се оправих и от другата страна. Няма да приличам на клиент на бай Иван Фантата, я. Този същият, е един самоук фризьор от родния ми град, който по-късно с практиката си, усвои и други прически освен Фанта стил (имаше една реклама на Фанта с шантави прически в близкото минало, дето ти  даваха безплатна Фанта, ако се подстрижеш при тях), но уменията му в началото, му докараха този елитен прякор. Да, ама вземаше по 50 стотинки, човека. Без пари. И как да не идеш при него. Като видеше някой с по-дълга коса от 2 см. и казваше „А, бре, момче (той само мъжко подстригва). Каква е тая дълга коса от тебе, бе? Я, ела тука!“ Сега се слави с къде, къде по-добро име, ама прякора си му остана.

Та, за коло маската. Защо го правим? По-комфортно ти е някак, по-гладко и меко, по-секси ако щеш. Естетически подредено. И прегледно.Не боцка. Не пречи. И след процедурата си с една коло маска по-силен. Нали, това, дето не те обива, те правеше по-силен? И след всяка процедура си с една епилация по-силен. Ама си боли. Всеки път. Поне е за кратко. До следващият път.  Нищо, че боли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.