Море номер две

В началото на юли бяхме на едно хотелче до къмпинг Градина.

Прекрасен е плажът там. Много ситен пясък, почти прах. Спокойно море, гладко, прозрачно, и плитко много навътре. Не е фрашкано, има свободни зони. Чудесно.

Снимки от там нямам с фотоапарат, само с телефона.

Поснимахме на Созопол, плажът на Бургас.

Плажът на Бургас го обожаваме. Бургазлии не го харесват, но на нас ни е любим. За разлика от горния, този винаги има вълни. В пясъкът има нещо черно, но това няма значение. Там има малко хора, чадърите и шезлонгите не са в непосредствена близост един до друг, а и са на съвсем допустими цени. Винаги има свободни места. Морската градина (която е добре поддържана,  красива и има доста развлечения за деца) е близо, има къде да се паркира безплатно. Бургас го харесваме като цяло. Предлага удобствата на големия град, но си на морето. Изобщо един куп предпоставки да го обичаме.

А, Созопол… той винаги е бил прекрасен, точно, колкото и Несебър. Да, претъпкани са и двата, но от както не нощуваме в тях ги оценяваме точно, каквито бяха преди 10-20-30 години. На разходка, да попиеш от красотата на града.

В България морето мирише на море :)))) В Гърция не. И някак нашето е по-хубаво, лично наше си, чувстваш един комфорт и че си на мястото си, нищо че всички сме деца на цялата Земя :) всеки си принадлежи някъде и е най-сладко, когато се прибираш вкъщи.

PSN_6993s PSN_6998s PSN_7002s PSN_7026s PSN_7045s PSN_7051.s PSN_7058s PSN_7059.s PSN_7070s PSN_7071.s PSN_7089.s PSN_7109s PSN_7137s PSN_7154.s

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.