Паяжината на Шарлот

Имам една приятелка – Гери :)
С нея ме запозна съдбата. И съм безкрайно благодарна и на двете за това :)
Случиха ми се куп щастливости в следствие, дали аз съм ги търсила или не, това е друг въпрос, но важното е, че тя е важен човек в живота ми.
Тя, същата – написа книга, но не за тази книга искам да ви разкажа точно сега (книгата всъщност е прекрасна можете да си я закупите и от българска книжарница), а за превода, който Гери направи на една прекрасна детска класика, по която има и филм, а именно – Паяжината на Шарлот – За първи път на български и с оригиналните илюстрации!

Това е една страхотна книжка, която всеки трябва да има. Толкова мила, по детски чиста. История, която изчетох на един дъх и да си призная ми се щеше да има още.
Една история за истинското приятелство, в което си готов да жертваш себе си, една история за кръговрата на живота, за това, че чудеса се случват навсякъде, дори в една далечна ферма, на една обикновена паяжина, от един малък паяк, от когото нищо не очакваш, за това, че можеш да си истински значим независимо кой си, независимо какъв си – ти оставяш следа в живота на другите, ти избираш как да изживееш живота си.

Но не искам да ви разказвам повече, прочетете я – убедете се сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.