Шофьорски курс в днешно време

Трябваше да стана на 30, за да изкарам книжка. Исках много, като по-малка, но така и не се случи, след това исках, но вече защото трябваше, иначе ме беше хванало шубето, че някои хора управляват #неописуеможивотозастращаващобезразсъдно. Но реших се и е било в точното време, защото след известно проучване на авто школите попаднах на тази с Моят инструктор.

Първо малко за школата. Казва се abc pro. Много коректни, Не са фирма за точене на пари от кандидат шофьорите посредством вътрешните изпити, както много други (позналите се в „много други“ да си вземат бележка!) Но най-важното се оказва инструктора, а именно моят инж. Димитър Атанасов (или Митко, както всички го наричат).

Митко е изключителен човек. Принципен, добър, точен, приветлив, с чувство за хумор, спокоен и прекрасно обяснява, както на теория, така и в практиката. Всички знаем за инструкторите, които крещят, че някои дори удрят, като цяло стресират. Митко не е от тях, не повишава тон, а учи с финес и умение. Безкрайно съм му благодарна за всичко. Беше истинско удоволствие да се уча от него.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.