Благодаря

Още от Коледа ми се прииска да напиша един благодарен пост. И кой знае защо само го отлагам, дали от липса на време, или защото чакам да ме огрее музата на благодарността и думите да се разлеят без да му мисля много. Защото, за да благодариш, трябва да е от сърце. Трябва да е истинско, а от сърцето винаги струи истина. Слушайте го по-често.

И защо да е точно днес? Без причина. Днес е ден, като всеки друг. За мен. И нека започна – благодаря за него. От много работа нямаме време да се вслушаме в себе си. Гледам на това  като инвестиция. Ето защо ще започна отново да посещавам йога занимания :) За да бъда повече време с мен самата :)

Покрай стреса и напрежението в живота ни, забравяме да бъдем деца, да се наслаждаваме на живота си, на всеки миг, тук и сега. Миналото – то вече е такова, а бъдещето – все още не е дошло, но сега, сега е тук и е най-важното. Всеки прекрасен детски смях, пламъче в очите, нежно обичам те, слънчев залез, капчици роса, южен вятър в косите, мила постъпка и жест към друг човек… Всичко това и още купища красиви моменти се случват точно сега. Щастливци са тези, които ги изживяват. Щастливка съм и аз, че мога да им се насладя.

Благодаря за всичко това.

Благодаря за живота си. Не винаги е бил лесен, но казват, че е такъв, какъвто си го направиш.

Благодаря за най-прекрасното – Алек. Обичам те, мишле :) Ти си най-милото и приказно създание на света!

Благодаря и за съпруга си, който е идеален за мен. Винаги и за всичко ме подкрепя, помага да сбъдвам мечтите си, обича ме и никога не е предавал любовта ми. Кики, обичам те.

Благодаря за семейството си.

Благодаря и за негативите в живота си. Знам, че те са скрити позитиви. Ако не бяха те, нямаше да съм това, което съм сега. И въпреки че не винаги е така лесно колкото изглежда на думи, то не пречи да е истина. Да, може и да тъгувам, но и ликувам. Как бих могла да оценя щастието си, ако не знаех що е тъга. :)

Благодаря и за работата си. Благодаря на всички мили хора, които ми се доверяват и харесват, това което правя. Благодаря ви. Това е истинска награда за мен.

Благодаря и за приятелите. Може да са малко, но качествени. Много ви обичам всички!

Благодаря, че имам възможност да бъда  на този свят, тук и сега, че мога да изпитам и изживея всичко, което се случва.

Благодаря. Благодаря. Благодаря.

 

3 thoughts on “Благодаря

  1. Аз мога всеки ден да благодаря , за много работи.Например на Бога, че ме има и се радвам на красотата в света. Благодаря и за прекрасното дете, което имам.Благодаря и за приятелите ,с които съм обграденаБлагодаря и за любовта къв любимия с която се огрява всеки миг от живота ми.Благодаря и за доверието в мен и за подкрепата ,която ми се дава.Благодаря за малките островчета романтика и нежност, обич и любимо докосване , които получавам от това нежно мое любимо човече…Благодаря му…той е всичко за мен…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.