Фотосесия-бременна Лора

Тази фотосесия беше подарък от Лора за съпруга й по случай св. Валентин. Наистина го изненада. Той до последно нямаше идея какво ще правим, къде го води и т.н. Снимах ги с огромно удоволствие и се получиха страхотни снимки, които ще им останат чудесен спомен :)

Радвам се, че все повече бременни осъзнават колко са красиви. Бременността е едно толкова естествено състояние, в което жената разцъфва. Тя е като едно пролетно цвете.

Мили, бременни, прекрасни сте, усмихвайте се, наслаждавайте се на всеки миг от този период в живота ви, както и на всеки друг разбира се, скоро ви очакват още по-щастливи дни изпълнени с грижи и радост по едно малко същество.

Не се смущавайте да се снимате, напротив. Изглеждате чудесно. Нямате нищо за криене, а само за показване. Едно красиво коремче пази вашето съкровище.

Подарете си фотосесия по време на бременността. Запазете красивите спомени на очакването в снимки.

Подарете си спомени!

Обмислям един нов промоционален пакет – 2 в 1, който ще включва две фотосесии разделени във времето. Първата по време на бременността, а втората, когато бебчо се роди в най-първите му дни. Така, че очаквайте скоро новости :)))

3 thoughts on “Фотосесия-бременна Лора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.