Подарък за Свети Валентин и Осми март

Така харесвам онази фотография

Гламър, будоар, или както искате я наричайте, но от този тип, който подчертава красотата по един специален начин, с капка еротика и много женственост.

Харесвам магията, която струи от снимките, защото отразява една част от жената, която тя в ежедневието не показва, но я има, там е и само чака възможност да се прояви с повод или не.

Всяка жена обича да бъде желана, харесвана, да бъде красива, да получава внимание. Всеки ден сме работни момичета, майки, съпруги, домакини. Хубаво е от време на време да се виждаме и да ни виждат и в по-различна светлина, защото, както можем да се върнем от работа, да почистим дома, да се погрижим децата и сготвим, то можем и да сме женственствени, красиви и чувствени по най-прекрасният начин, по най-блестящият начин. Заслужаваме го.

Пред камерата отначало всяка жена е малко притеснителна, плаха, но след няколко снимки  показва истинската си сила, силата която пази (защо ли), докато накрая разцъфне в най-нежен цвят. И накрая снимките, в които съм уловила тази женственост и приказна красота са истински дар, който да напомня кои сме всъщност.

Какъв по-хубав подарък от това да се чувстваме себе си по начин, по който, не само мислим че искаме другите да виждат в нас, но и по който наистина притежаваме.

Покажете себе си, подарете си прекрасна фотосесия!

 

Можете да запишете фотосесия, да закупите подарък фотосесия на 0887 882 161

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.