Когато мечтите се сбъдват

Още от малка мечтаех да бъда фотограф… Да, да бъда, защото фотографията се учи, но изначално идва от вътрешната  потребност, от чувството за красота, да я виждаш, разбираш и представяш на света с твоите очи. Фотографът е едно огледало на красотата. Помага на всички да могат да видят себе си и всичко наоколо с очите на снимащия.

Първият си фотоапарат получих на 15 години… какво щастие беше за мен, че вече имах инструмента, с който да предавам светогледа си… И снимах ли снимах. Желанието ми да снимам и да се уча се засилваше, градираха и фотоапаратите. Днес, мога да се похваля, че годините снимане са ме направили по-добра, по-можеща, по-знаеща. Разбира се, колкото повече научаваш, толкова повече осъзнаваш, че нищо не знаеш… но това само ме кара да искам да мога и знам още повече. Не мога да си позволя да разочаровам себе си…

Фотографията е и тази, която ме срещна със съпруга ми.

Фотографията продължи да бъде също толкова важна за нас. Със синът ни се роди  и идеята това прекрасно хоби да се превърне в професия. Какво по-хубаво да работиш това, което обичаш?!

Да, мечтите се сбъдват! Постоянството, труда, желанието, енергията, която влагаш, упоритостта, любовта правят мечтите реалност.

Усилията на труда ни дадоха плодове.

Представям ви нашият нов прекрасен сайт, новото приказно студио за фотография – Фото Студио Нана

Фотография за всички, и особено за тези, които харесват моят стил, моя светоглед, начинът, по-който аз виждам красотата.

Тук, в моят блог ще публикувам често новини по този нов проект, по който работим и ще продължаваме да работим и развиваме.

За всички вас!

Фото Студио Нана – Подарете си спомени!

Да, мечтите се сбъдват!

P.S. Можете да ни видите още тук и тук

8 thoughts on “Когато мечтите се сбъдват

 1. Ей, супер!!! Много е хубаво да сбъдваш мечтите си ! Много се радвам за вас :). Успех със студиото и сайта!

 2. Мерси, Милканкеее!
  Сега видях, че си ми писала…
  И си ми звъняла…
  ама пак преди малко го видях…
  Аде ще се видиме тия дни :)
  Прегръдки и на вас!

 3. Поздравления! Дано ви върви по бизнес и всичко най-евентуално ви желая!

  Като втори ред ми се ще да кажа, че цените са притеснително ниски и рискуваш да подбиваш пазара; отделно, че не ти виждам прехраната при 120 лв на *2-4 ЧАСА!*, в които влизат 50 лв за вадене на снимки във фото… :/

 4. :) Хехе, Мерси, Боби :)

  По вторият ред – цените са съобразени с 3 неща – нови сме на пазара все още и тепърва ще затвърждаваме име; за нашият пазар някои от предлаганите услуги са още не дотам познати и се надявам да въведем и възпитаме чувство за красота и култура; кризата в момента си казва думата, но тъй като не искам тя да ми е някакво оправдание, за трето бих казала, че разгледахме пазара и може би се движим в средната ниша що се отнася до цените.
  Прав си, за часовете работа, дори това е без да смяташ часовете за обработка, ходене до фотото и т.н. които са още повече… да не говорим, че не съм включила и за амортизация на техниката, реквизити, поддръжка и закупуване на нови, нито да кажем сметката за ток на студиото и т.н….

  Но всяко начало е трудно… решихме като за начало цените да бъдат приемливи, такива, че човек да е склонен да ги отдели не само по повод, не само, защото е нещо наложащо, за което не е лошо да ти останат снимки…
  А за да може да си каже, щастлив съм, искам да си подаря нещо красиво, искам да си подаря спомен, да имам запечатан момента, точно сега и съответно да избере нас, защото ние предлагаме тъкмо това и на добра цена :)

  П.С. мноого ми се караше учителката по български за дългите изречения и обяснения… е, имало е защо, но кой да слуша :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.